Trobada de Joves 2018 – Kabua Eperience 2.0!

La Trobada de Joves Kabua 2018 “Kabua Experience 2.0” té com a objectiu oferir als nostres joves un espai dinàmic i interactiu per a la reflexió  a partir d’un cas / experiència vivencial que s’ha de resoldre per part dels joves. Forma part d’una innovació pedagògica que busca anar més enllà en termes d’aprenentatge significatiu i experiencial del concepte “Escape Room”, que més que un joc, esdevé un espai de reflexió per poder resoldre i donar propostes de canvi i millora social.

 

La trobada d’enguany doncs, consistirà en Kabua Experience Rooms, tallers dinamitzats per professionals de l’educació de la UAB, tallers organitzats per professionals convidats de l’entitat Metges Sense Fronteres i un gran debat dirigit per la periodista Arantza Díez, autora del llibre “Lesbos a cor obert”.

Totes aquestes activitats tractaran els següents temes:

  1. Els refugiats
  2. El canvi climàtic

 

A més a més, oferirem un pica-pica per a tots/es els/les assistents.

 

El programa de la trobada és el següent:

La trobada es farà de 16:45 a 20:00h a l’Alberg Mare de Déu de Montserrat,

situat al carrer Psg. Mare de Déu del Coll, 41-51, 08023 – Barcelona.

 

Com arribar-hi:

Amb autobús urbà: (diürn) Línies V-17 c/ Roger de Llúria cantonada Plaça Urquinaona i 92 que surt del Passeig marítim.

Amb metro: Estació de Vallcarca, L-3 (cada 5 minuts) TMB. Sortida República Argentina i línia blava L-5 parada el Coll-Teixonera.

 

Totes les activitats són completament gratuïtes.

Important: Us preguem que confirmeu assistència tan aviat com sigui possible. La confirmació l’ha de fer un adult responsable dient el nom de les persones que hi assistiran, omplint aquest formulari. És important de cara a la coordinació de la trobada (per a la creació de certificats d’assistència, material…). El professorat o les persones responsables poden estar exempts de assistir-hi.