Trobada de Joves 2017 – Kabua Experience!

Trobada de Joves 2017 – Kabua Experience!

La Trobada de Joves Kabua 2017 “Kabua Experience” té com a objectiu oferir als nostres joves un espai dinàmic i interactiu per a la reflexió  a partir d’un cas / experiència vivencial que s’ha de resoldre per part dels joves. Forma part d’una innovació pedagògica que busca anar més enllà en termes d’aprenentatge significatiu i experiencial del concepte “Escape Room”, que més que un joc, esdevé un espai de reflexió per poder resoldre i donar propostes de canvi i millora social.

La trobada d’enguany doncs, consistirà en Kabua Experience Rooms, tallers dinamitzats per professionals de l’educació de la UAB, i un gran debat dirigit per professionals convidats de dues de les entitats socials més rellevants avui dia: ACNUR, la Agencia de la ONU pels Refugiats i Greenpeace, l’ONG ambientalista per a la protecció i defensa del medi ambient amb les quals tractarem els següents temes:

  1. Els refugiats a Europa avui: reflexions i propostes per a l’abordatge de la situació.

  2. El canvi climàtic: reptes i propostes per combatre’l.

En aquests moments estem enllestint el programa definitiu que en breu us farem arribar.

La trobada es farà de 17:00 a 20.30h a l’Alberg Mare de Déu de Montserrat
situat al carrer Psg. Mare de Déu del Coll, 41-51, 08023 – Barcelona.

Com arribar-hi:

Amb autobús urbà: (diürn) Línies V-17 c/ Roger de Llúria cantonada Plaça Urquinaona i 92 que surt del Passeig marítim.

Amb metro: Estació de Vallcarca, L-3 (cada 5 minuts) TMB. Sortida República Argentina i línia blava L-5 parada el Coll-Teixonera.

A més a més, oferirem un pica-pica per a tots/es els/les assistents.

Totes les activitats són completament gratuïtes.

IMPORTANT: Us preguem que confirmeu assistència tan aviat com sigui possible. La confirmació l’ha de fer un adult responsable dient el nom de les persones que hi assistiran, omplint aquest formulari. És important de cara a la coordinació de la trobada (per a la creació de certificats d’assistència, material…). El professorat o les persones responsables poden estar exempts de assistir-hi.