Primera reunió d’expert@s, entitats socials i Joves KABUA 2019

Primera reunió d’expert@s, entitats socials i Joves KABUA 2019


La Plataforma d’Acció Social KABUA porta més de 10 anys treballant per l’apoderament dels joves de Catalunya, fomentant el pensament crític cap a la transformació social. De forma inherent a aquest contacte, es perceben certes necessitats, interessos i voluntats que aquest jovent conté en el seu capital com a persones; tenint sempre en consideració el context d’aquestes, per dur a terme accions transferibles i coherents a la realitat que els acompanya. Seguint la idea de fomentar des de Kabua l’actuació, al llarg dels anys s’han implementat diverses trobades dinamitzades conjuntament amb joves, entitats, i diversos professionals i agents socioeducatius.

Així doncs, des de fa anys, hem estat duent a terme diverses trobades, tallers i debats amb l’objectiu d’oferir als nostres joves un espai dinàmic, distés, diferent, innovador i interactiu per a la reflexió a partir d’algunes de les temàtiques socials emergents més urgents de la nostra actualitat, i on creiem fermament que els joves han de tenir un paper preponderant tant en l’anàlisi i la reflexió, com en les propostes de solució.

Enguany, el grup KABUA us vol convidar a participar a la “Primera reunió d’experts/es, entitats socials i joves”: KABUA 2019 “K+E5=∞”; que vol reunir en un mateix espai a joves, experts, entitats socials i educadors per tal de debatre, apoderar-se i fer propostes entorn de quatre temàtiques d’actualitat.

No et quedis aturat, Informa’t i Actua!
QUINS TEMES VAM TREBALLAR? JA POTS CONSULTAR LES REFLEXIONS FINALS DELS JOVES I EXPERTS!!!!!!!
QUAN?
Dissabte 14 de desembre de 2019 de 10-14h
ON?
Direcció General de Joventut. Carrer de Calàbria, 147, 08015 Barcelona

INSCRIPCIONS TANCADES)
Mitjancant aquest formulari:
Si us voleu formar amb experts, si voleu debatre amb altres joves i fer propostes per transformar el nostre món,
aquest és el vostre espai!