Per a qui és Kabua?

JovesProfessionals - InstitucionsInvestigadors
La Plataforma d’Acció Social KABUA està adreçada principalment als adolescents (12-18 anys). Els adolescents que utilitzin la Plataforma KABUA podran apropar-se des de la perspectiva de l’educació formal, la no formal o la informal.

Un dels màxims objectius és fomentar el treball en xarxa amb altres joves, que poden fent servir els recursos que posem al seu abast a la plataforma, o bé les xarxes socials ja existents, com “Facebook” o “Twitter”o els “smartphones”.

En definitiva, intentarem oferir els joves una nova eina, utilitzant les TIC com a TAC i com a TEP per tal d’apoderar-los i que siguin capaços de portar a terme accions socials transformadores a partir d’una diagnosi prèvia.

També està  pensada per als professionals de l’educació i les diferents institucions, públiques o privades, que vulguin informar-se sobre temes rellevants que interessin els joves i fomentar el seu apoderament a través dels recursos que oferim a la nostra pàgina web.

 

Ja teniu disponible el següent material didàctic per a treballar a les aules:

Guia didàctica Eradicació de la Pobresa

De la mateixa manera, entenem que diferents grups d’investigació en temes educatius puguin estar interessats en fer un seguiment de les diferents activitats que oferim a la pàgina web, que podria ser utilitzada com un laboratori d’idees.