Trobada de Joves Kabua 2016 – GenerAction

Trobada de Joves Kabua 2016 – GenerAction

La Trobada de Joves Kabua 2016 “GenerAction” té com a objectiu oferir als nostres joves un espai per a la reflexió, per a fer propostes de millora i denúncies socials, i per a compartir experiències.

La trobada consistirà en tallers, dinamitzats per professionals de l’educació de la UAB, en els quals tractarem els següents temes:

  1. Com combatre la violència masclista
  2. Identitat i diversitat de gènere
  3. Reflexionem sobre el Bullying
  4. Els joves i la projecció de la seva imatge a les xarxes socials
  5. Taller de graffiti col·laboratiu: Digues la teva!!!!

A més a més, comptarem amb la participació d’Adolescents.cat, per tal que els joves els hi puguin fer consultes i exposar les seves inquietuds.

En aquests moments estem enllestint el programa definitiu que en breu us farem arribar amb alguna sorpresa que de ben segur us entusiasmarà.

La trobada es farà de 17:00 a 20.30h a l’Espai Jove La Fontana
situat al carrer Gran de Gràcia 190-192, Barcelona.

A més a més, oferirem un pica-pica  per a tots/es els/les assistents.

Totes les activitats són completament gratuïtes.

IMPORTANT: Us preguem que confirmeu assistència tan aviat com sigui possible. La confirmació l’ha de fer un adult responsable  dient el nom de les persones que hi assistiran, omplint aquest formulari. És important de cara a la coordinació de la trobada (per a la creació de certificats d’assistència, material…). El profesorado o las personas responsables pueden estar excentos de asistir.